Urządzenia i Akcesoria
Panforte
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra to grease1 oz
-
dried figs4 oz
-
orange thin peel only, no pith1
-
sugar divided7 oz
-
honey5 oz
-
5 oz blanched almonds, skin-on, unsaltedwhole almonds skin-on, unsalted5 oz
-
hazelnuts roasted, unsalted3 oz
-
pistachios roasted, unsalted3 oz
-
all-purpose flour2 ½ oz
-
cocoa powder1 oz
-
ground cloves¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
confectioners sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1343 kJ /
321 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five-Seed Bread
1 godz. 50 min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1 godz.
Scandinavian Rye Bread
27 godz.
Seriously Seedy Crackers
30 min
Caramelized Red Onion Chutney
24 godz.
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min
Rye Bread
6 godz. 5 min
Rustic Bread
2 godz.
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 godz. 40 min
Simple Mixing Bread
3 godz. 20 min