Hasselback Potatoes with Shallot Compote
TM6 TM5

Hasselback Potatoes with Shallot Compote

4.6 (8 ocen)

Składniki

  • 2 oz Parmesan cheese
  • 6 russet potatoes, unpeeled, washed well (approx. 6-8 oz ea.)
  • 6 slices bacon, in pieces (½ in.)
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp fresh ground black pepper
  • 1 sprig fresh rosemary
  • 25 oz water

Shallot Compote

  • 6 oz shallots, halved
  • 1 ½ oz unsalted butter
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp hot paprika
  • ¼ tsp fresh ground pepper
  • extra virgin olive oil, to brush
    lub extra virgin olive oil, spray

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2038 kJ / 487 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
73 g
Tłuszcz
16 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
6 g
Sód
775 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy