Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g Lauch, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 2 - 3 Artischockenherzen, frisch, geputzt und in Streifen geschnitten
- 2 Scheiben Zitrone
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1500 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1437 kJ / 343 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 28.9 g
- Sód
- 510 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grapefruit-Minze-Drink
1 Std. 45 Min
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50 Min
Sous-vide Oktopus-Salat
8u.
Menü: Melanzaniröllchen, Orecchiette mit Olivensugo und Panna Cotta
1 Std.
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1hod. 25min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1 Std.
Negroni
5 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Marinierte Fischfilets mit Chermoula-Sauce und Couscoussalat
1 Std. 20 Min
Zucchini sous-vide
30 Min
Grünes China-Gemüse
30 Min