
Urządzenia i Akcesoria
Karottensalat mit Feta und Minze
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen halbiert2
-
Minze, frisch Blättchen abgezupft8 Zweiglein
-
Zitronensaft40 g
-
natives Olivenöl extra50 g
-
Kreuzkümmel, gemahlen2 TL
-
Paprikapulver, edelsüß2 TL
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen⅛ TL
-
Wasser500 g
-
Baby-Karotten (siehe Variationen)700 g
-
Feta zerbröselt200 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
296 kcal /
1237 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
1050 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frühlingsküche
26 Przepisów
Austria
Austria