Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de fruits rouges surgelés variés
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 120 g de cassonade
- 50 g de flocons d'avoine
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 150 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 286.1 kJ / 67.7 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 41.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits croquants à l'avoine
45 Min
Muffins banane-framboise-coco
50min
Biscuits à l'avoine
1小时
Cookies aux chocolat et canneberges
55min
Muffins aux canneberges
30min
Biscuits aux amandes
55min
Biscuits coco
55min
Brownie aux fraises
55min
Cake aux pépites de chocolat et aux abricots
1 Std. 10 Min
Gâteau sans beurre pomme et chocolat
40min
Muffins à la banane et aux pépites de chocolat
30min
Gâteau à la banane, au chocolat et flocons d'avoine
55min