Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
TM5 TM6

Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue

4.5 (113 ocen)

Składniki

  • 150 g de lait
  • 50 g de lait de coco
  • 25 g de sucre en poudre
  • 20 g de perles du Japon
  • 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
  • le jus d'un citron jaune

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1100 kJ / 261 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
39.5 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy