Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de lait
- 50 g de lait de coco
- 25 g de sucre en poudre
- 20 g de perles du Japon
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1100 kJ / 261 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 39.5 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Perles du Japon à la grenade
30 Min
Pudding de chia, compote poire-cardamome
2 Std. 30 Min
Lassi à la fraise
5 Min
Perles du Japon coco-banane
30 Min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2 Std.
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1 Std. 30 Min
Pudding de chia au lait de coco, kaki et ananas
6 Std. 10 Min
Pudding aux graines de chia, citron et framboises
3u. 10min
Lassi à la mangue
5 Min
Perles du Japon, coco et framboises
25 Min
Riz gluant au lait de coco
8 godz. 45 min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 Min