Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 spicchi di aglio
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di scalogno a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 6 bacche di ginepro
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino raso di origano secco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2883 kJ / 689 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 50.6 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Faraona ai funghi porcini
1 godz. 10 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Coniglio ai funghi
1 godz. 10 min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Capriolo alla valdostana
1 godz. 45 min
Coniglio stufato
1 godz. 10 min
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 Std.
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5h 30min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Ragù di funghi
1 godz. 10 min