Urządzenia i Akcesoria
Batoniki kokosowo-migdałowe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
18 sztuk
Składniki
-
100 g migdałów, ze skórką
-
130 g wiórków kokosowych
-
100 g oleju kokosowego
-
50 g syropu z agawy
-
100 g masła migdałowego, jasnego
-
2 szczypty soli
-
100 g gorzkiej czekolady pokrojonej na kawałki
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
3 g
Kalorie
876 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZDROWE ODŻYWIANIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min
Kulki z amarantusa i kakao
1 godz. 20 min
Wegański pudding bananowy z masłem orzechowym
1 godz. 15 min
Marchewkowe kulki energetyczne
15 min
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
2 godz. 45 min
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2 godz.
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Magdalenki (bez glutenu)
1 godz.
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
40 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Batony proteinowe
3 godz. 10 min