
Urządzenia i Akcesoria
Ganache z mlecznej czekolady z korzenną przyprawą
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
450 g
Składniki
-
360 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
150 g śmietany, min. 30% tłuszczu w temp. pokojowej
-
30 g miodu
-
½ - 1 łyżeczka kardamonu, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
556.4 kcal /
2329.7 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
36.2 g
Węglowodany
80.2 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 godz.
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g
20 min
Biszkopt czekoladowy
4 godz.
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 godz.
Ganache czekoladowy
3 godz. 20 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Krem orzechowo-czekoladowy
5 min
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 min