Urządzenia i Akcesoria
Ganache pistacjowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
1340 g
Składniki
Pasta pistacjowa
-
20 g cukru
-
400 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki
-
30 - 40 g oleju
Ganache pistacjowy
-
450 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
390 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
¼ łyżeczki soli
-
45 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
9.3 g
Kalorie
2137.5 kJ /
510.5 kcal
Tłuszcz
41.8 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Zimowy tort z frużeliną żurawinową
6 godz.
Brownie z kremem pistacjowym i kakaową glazurą
3 godz. 20 min
Tort cappuccino z chrupką z białej czekolady
48 godz.
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 godz.
Tarta z musem czekoladowym
12 godz. 50 min
Tort czekoladowy z kremem orzechowo-kajmakowym
48 godz.
Ganache czekoladowy
3 godz. 20 min
Ptysie z kruszonką, nadzieniem malinowym i kremem z białej czekolady
6 godz. 10 min
Ptysie z konfiturą figową, lemon curd i kremem waniliowym
8 godz.
Ciasto czekoladowe z orzeszkami ziemnymi
6 godz.
Blondie z frużeliną i owocami jagodowymi
1 godz. 40 min
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7 godz. 55 min