Urządzenia i Akcesoria
Ganache czekoladowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
50 sztuk
Składniki
-
420 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
60 g miodu
-
500 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
90 g masła pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
5.4 mg
Białko
1 g
Kalorie
440.7 kJ /
105.3 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Krem pistacjowy do tortów
6 h 15 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 h 10 min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Różowy tort z kremem malinowym
48 h
Masa maślana
5 min
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7 h 55 min
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 min
Ganache z mlecznej czekolady z korzenną przyprawą
3 h 15 min
Ganache pistacjowy
5 h 30 min
Biszkopt
1 h 50 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Ganasz czekoladowy
20 min