Urządzenia i Akcesoria
Ganache czekoladowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
50 sztuk
Składniki
-
420 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
60 g miodu
-
500 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
90 g masła pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
5.4 mg
Białko
1 g
Kalorie
440.7 kJ /
105.3 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 min
Biszkopt czekoladowy
4 godz.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Biszkopt kakaowy
4 godz.
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 godz.
Ganache z mlecznej czekolady z korzenną przyprawą
3 godz. 15 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Tsunami cake (tort czekoladowy ze spływającą polewą)
6 godz. 50 min
Biszkopt
1 godz. 50 min
Glasaż kakaowy
35 min
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7 godz. 55 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min