
Urządzenia i Akcesoria
Ganache czekoladowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
50 sztuk
Składniki
-
śmietany, min. 30% tłuszczu420 g
-
miodu60 g
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki500 g
-
masła pokrojonego na kawałki90 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
105.3 kcal /
440.7 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
5.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
5.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Krem limonkowy do tortów
55 min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Tsunami cake (tort czekoladowy ze spływającą polewą)
6 godz. 50 min
Ganasz czekoladowy
20 min
Masa maślana
5 min
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7 godz. 55 min
Spread czekoladowo-orzechowy
12 godz. 10 min
Ganache z mlecznej czekolady z korzenną przyprawą
3 godz. 15 min
Lody czekoladowe
12 godz.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 min
Biszkopt
1 godz. 50 min