
Urządzenia i Akcesoria
Piernikowe makaroniki z kremem pomarańczowym
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
20 sztuk
Składniki
Makaroniki piernikowe
-
cukru170 g
-
migdałów, w płatkach80 g
-
korzennej przyprawy do piernika, wykonanej w TM1 łyżka
-
białek (2-3 szt.)70 g
Krem pomarańczowy
-
cukru50 g
-
skórki pomarańczowej ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na 2 cm kawałki15 - 20 g
-
sera mascarpone podzielonego na kawałki150 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego2 łyżki
Wartości odżywcze na 20 sztuk
Kalorie
2064.7 kcal /
8644.5 kJ
Białko
32.8 g
Tłuszcz
108.7 g
Węglowodany
246.2 g
Błonnik
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® SEZONOWO
11 Przepisów
Polska
Polska