Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 175 g di farina integrale
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- rosmarino fresco, gli aghi lavati q.b.
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 20 foglioline di menta fresca, lavate
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 715 kJ / 171 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 22.7 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane azzimo
1h 45min
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Crackers integrali
3h
Panini dolci al farro con frutta secca
1h 15min
Pane integrale in cassetta
4u.
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4u.
Pane con farina di mais
5h 5min
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Pizza alle tre farine
1h 55 min