Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 35 g di acqua
- 15 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1000 kJ / 239 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ghiaccioli cremosi all'anguria e semi di chia
6 godz. 15 min
Ghiaccioli all'arancia
7hod. 25min
Ghiaccioli cremosi pesca e melone
9h 30min
Ghiaccioli cremosi alle fragole e cioccolato bianco
9h 20min
Ghiaccioli cremosi alle ciliegie e latte di cocco
8h 30min
Ghiaccioli cremosi al caffè con gocce di cioccolato
8h 20min
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2 Std.
Mini ghiaccioli all'anguria
6j 20 menit
Ghiacciolo al gianduia
6 godz. 15 min
Ghiaccioli cremosi latte e menta
9h 20min
Coppetta gelato alla vaniglia e cioccolato
10h 20min
Ghiacciolo alla pesca
7h 30min