Ciambelline ai formaggi

Ciambelline ai formaggi

4.4 70 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 porzioni

Składniki

  • 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 110 g di farina tipo 00
  • 125 g di yogurt bianco non zuccherato
  • 25 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di origano secco
  • 60 g di provola piccante, a dadini (1 cm)
  • 5 g di lievito istantaneo per torte salate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5.1 g
Kalorie 523 kJ / 125 kcal
Tłuszcz 6.6 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Węglowodany 11.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...