Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di latte
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino colmo di curry in polvere
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 80 g di ricotta
- 50 g di burro a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1272 kJ / 304 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 51.6 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini all'olio
3h 10min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Pane di patate
3 Std.
Baguette dolce
4hod. 30min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min
Polka (pane francese)
5 Std.