Urządzenia i Akcesoria
Panini al curry e ricotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 porzioni
Składniki
-
250 g di latte
-
5 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino colmo di curry in polvere
-
500 g di farina tipo 00 + q.b.
-
80 g di ricotta
-
50 g di burro a pezzi (2-3 cm)
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
9.3 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
51.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Pane al lardo e timo
4 godz. 50 min
Bauletti integrali allo speck
5 godz. 15 min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2 godz. 40 min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Panini da picnic ai tre gusti
1 godz. 30 min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 godz. 10 min
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min