Urządzenia i Akcesoria
Pasta pralinowa
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
400 g cukru
-
50 g wody
-
200 g orzechów nerkowca, prażonych, niesolonych i 200 g migdałów, blanszowanych400 g orzechów nerkowca, prażonych, niesolonych
-
60 - 80 g oleju
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
18.2 g
Kalorie
4560.5 kJ /
1090 kcal
Tłuszcz
61.4 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
130.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Czekolada amaretto
10 min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4 godz. 30 min
Słodki pudding toffi
1 godz.
Parfait z pestek dyni
6 godz. 25 min
Prowansalski baton z migdałami i miodem
4 godz. 40 min
Cukierki kawowe
2 godz. 35 min
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1 godz. 40 min
Spread czekoladowo-orzechowy
12 godz. 10 min
Krem kokosowo-czekoladowy
15 min
Chałwa z pistacjami
2 godz. 25 min
Masło orzechowe
5 min