Urządzenia i Akcesoria
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
36 pieces
Składniki
Red Pepper Tapenade
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
tomato cut into pieces3 oz
-
red bell pepper cut into pieces (4 in.)2 ½ oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish1 oz
-
raw cashews3 oz
-
sun-dried tomatoes2 oz
-
roasted red peppers, preserved jarred2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
lime juice only1
-
salt1 pinch
Savory Benne Wafers
-
sesame seeds divided10 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust16 oz
-
kosher salt1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
unsalted butter cubed5 ½ oz
-
whole milk6 oz
-
sea salt (opcjonalnie) to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4 g
Kalorie
665 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Vegan Butter Spread
5 godz. 10 min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min
Herbed Spiral Rolls
35 min
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1 godz. 50 min
Cheese Biscuits
20 min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Beet Hummus
20 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Maple Sweet Potato Quiche
2 godz. 10 min