Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Wasser
- 6 Eier (Größe M)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 70 g Weißwein, trocken
-
1
EL Estragon, frisch, gehackt
lub ½ EL Estragon, getrocknet - 100 g Schlagobers
- 6 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 EL Dijon-Senf
- 1 EL körniger Senf
- ¼ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 793 kJ / 189 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Black Russian
5 min
Coq au vin
3sa
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 min
Granatapfel-Spritz
10 min
Himbeer-Heidelbeer-Shrub
1j
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 min
French Dressing
5 min
Chicoréeschiffchen mit Oliven-Nuss-Tapenade
10 min
Eierspeis to go
30 min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1j
Smoky Aioli
15min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 Min