Eier in Dijonnaise

Eier in Dijonnaise

4.3 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen

Składniki

  • Wasser
    400 g
  • Eier (Größe M)
    6
  • Schalotten halbiert
    60 g
  • Weißwein, trocken
    70 g
  • Estragon, frisch gehackt
    1 EL
    ½ EL Estragon, getrocknet
  • Schlagobers
    100 g
  • Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
    6 Stängel
  • Butter in Stücken
    20 g
  • Dijon-Senf
    1 EL
  • körniger Senf
    1 EL
  • Salz
    ¼ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 189 kcal / 793 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...