
Urządzenia i Akcesoria
Gurkensalat mit Räucherforelle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Dille, frisch Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration3 - 4 Stängel
-
Knoblauchzehe halbiert1
-
Gurken entkernt, in Stücken400 g
-
Salz1 TL
-
griechisches Joghurt (10% Fett)150 g
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 Prisen
-
Zitronensaft2 TL
-
Estragonsenf½ TL
-
Räucherforellenfilets entgrätet, in Stücken100 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
85 kcal /
354 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
621 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

So genießt Österreich II
73 Przepisy
Austria
Austria