Tassenknödel mit Tomaten-Parmesan-Kern

Tassenknödel mit Tomaten-Parmesan-Kern

4.6 95 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen

Składniki

  • Butter und etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • Brötchen vom Vortag in Scheiben (1 cm)
    220 g
  • Parmesan in Stücken
    60 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    50 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Kräuter der Provence
    ½ TL
  • Milch
    150 g
  • Eier
    2
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    2 Prisen
  • Wasser
    500 g

Wartości odżywcze na 1 Portionen

Kalorie 246 kcal / 1028 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...