Gedämpfte Ricotta-Nocken

Gedämpfte Ricotta-Nocken

4.3 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Cantuccini
    100 g
  • Toastbrot in Stücken
    100 g
  • Ricotta
    250 g
  • Eigelb
    1
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    1 EL
  • Zitronensaft
    40 g
  • Zucker
    40 g
  • Himbeeren, TK aufgetaut
    300 g
  • Wasser
    500 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 387 kcal / 1618 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 55 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 332 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...