
Urządzenia i Akcesoria
Gedämpfte Ricotta-Nocken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Cantuccini100 g
-
Toastbrot in Stücken100 g
-
Ricotta250 g
-
Eigelb1
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Zitronensaft40 g
-
Zucker40 g
-
Himbeeren, TK aufgetaut300 g
-
Wasser500 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
387 kcal /
1618 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
55 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
332 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy