Urządzenia i Akcesoria
Lachs-Dill-Muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Dill½ Bund
-
Räucherlachs in Stücken250 g
-
Eier2
-
Milch30 g
-
Mehl70 g
-
Backpulver1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Wasser500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
784 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta-Puffer
25 min
Karotten-Bärlauchfrittata
30 min
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30 min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Gefüllte Eier mit Feta (Avgha vrasta me jemisi)
1 godz. 5 min
Erbsen-Schinken-Omeletties
50 min
Macadamia-Parmesan-Forelle mit Rote-Bete-Salat
40 min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1 godz. 20 min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25 min
Kürbissalat
10 min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 godz. 15 min
Lachsrolle
3 godz. 30 min