Urządzenia i Akcesoria
Lachs-Dill-Muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Dill½ Bund
-
Räucherlachs in Stücken250 g
-
Eier2
-
Milch30 g
-
Mehl70 g
-
Backpulver1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Wasser500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
784 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinat-Pilz-Quiche-Cups
40 min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Mini-Spargel-Quiches
1 godz. 10 min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 min
Lachsomelette
45 min
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30 min
Brokkoli-Schinken-Omelette
35 min
Erbsen-Schinken-Omeletties
50 min
Lachspizza
1 godz. 15 min
Saftige Thunfischmuffins
50 min
Grüne Omelettes aus den Varoma® Förmchen
40 min
Lachs-Spinat-Quiche
1 godz. 10 min