
Urządzenia i Akcesoria
Gryczane kluski kładzione
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porcji
Składniki
-
kaszy gryczanej, niepalonej200 g
-
siemienia lnianego30 g
-
skrobi ziemniaczanej70 g
-
soli1 ½ - 2 ¾ łyżeczki
-
wody plus dodatkowa ilość do gotowania klusek300 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
177 kcal /
741.1 kJ
Białko
5.5 g
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
34.7 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DODATKI DO ZUP
11 Przepisów
Polska
Polska