Plie à la tomate

Plie à la tomate

4.6 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 5 brins de persil frais équeutés
  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour l'ensemble Varoma
  • 400 g de tomates concassées en conserve non égouttées
  • 50 g d'eau
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 200 - 250 g de filets de plie surgelés (2 filets. Voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23 g
Kalorie 1104 kJ / 264 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...