
Urządzenia i Akcesoria
鷹嘴豆燉羊肩排
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切塊(約4公分)150 克
-
橄欖油35 克
-
蒜苗35 克
-
薑黃粉1 ½ 茶匙
-
肉桂粉⅛ 茶匙
-
香菜籽¼ 茶匙
-
乾燥蒔蘿¼ 茶匙
-
去骨羊肩排 ,切塊(約4公分)800 克
-
白酒120 克
-
雞高湯150 克
-
罐裝白色鷹嘴豆 ,去皮150 克
-
黑胡椒粗粒¾ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
檸檬汁15 克
-
乾燥迷迭香1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
826 kcal /
3452.6 kJ
Białko
47.3 g
Tłuszcz
51.9 g
Węglowodany
38.8 g
Błonnik
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃一口薑黃
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan