鷹嘴豆燉羊肩排

鷹嘴豆燉羊肩排

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 ,切塊(約4公分)
    150 克
  • 橄欖油
    35 克
  • 蒜苗
    35 克
  • 薑黃粉
    1 ½ 茶匙
  • 肉桂粉
    ⅛ 茶匙
  • 香菜籽
    ¼ 茶匙
  • 乾燥蒔蘿
    ¼ 茶匙
  • 去骨羊肩排 ,切塊(約4公分)
    800 克
  • 白酒
    120 克
  • 雞高湯
    150 克
  • 罐裝白色鷹嘴豆 ,去皮
    150 克
  • 黑胡椒粗粒
    ¾ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 檸檬汁
    15 克
  • 乾燥迷迭香
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 826 kcal / 3452.6 kJ
Białko 47.3 g
Tłuszcz 51.9 g
Węglowodany 38.8 g
Błonnik 7.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...