Urządzenia i Akcesoria
Rice cake with sweet azuki bean paste
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Sweet azuki bean paste
-
dried adzuki beans soaked for 4-24 hours150 g
-
water850 g
-
brown sugar50 g
Rice cake
-
white rice flour (seeTips)100 g
-
125 g rice flour, sweet (see Variations)glutinous rice flour125 g
-
icing sugar (see Tips)60 g
-
full cream milk75 g
-
mixed dried fruit (e.g. raisins, apricots, peaches), cut into small pieces15 g
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
Prune jam
55 Min
Apple cake
1 Std.
Slow cooked chickpeas (TM5)
26 Std. 5 Min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 Std. 50 Min
Lavender honey ice cream
12 Std. 25 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Achcharu (pickle)
48 Std. 30 Min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 Min
Autumn vegetable gratin
50 Min
Apple tart
1 Std.
Rustic bread
2 Std.