Urządzenia i Akcesoria
Rice cake with sweet azuki bean paste
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Sweet azuki bean paste
-
dried adzuki beans soaked for 4-24 hours150 g
-
water850 g
-
brown sugar50 g
Rice cake
-
white rice flour (seeTips)100 g
-
125 g rice flour, sweet (see Variations)glutinous rice flour125 g
-
icing sugar (see Tips)60 g
-
full cream milk75 g
-
mixed dried fruit (e.g. raisins, apricots, peaches), cut into small pieces15 g
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Summer fruits in mulled cider syrup
45 Min
Cloudy apple cider jelly
5 Std.
Chrysanthemum Tofu Soup
2 Std. 10 Min
Steamed bread rolls
2 Std. 10 Min
Coconut rice pudding with fresh mango
25 Min
Mango lassi
5 Min
Strawberry almond gelato
12 Std. 20 Min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 Std.
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1 Std. 15 Min
Fruit jellies
4 Std.
Mango pudding
12 Std. 15 Min
Sago plum pudding
28 Std. 15 Min