Beef buns
TM6 TM5 TM31

Beef buns

4.5 (65 ocen)

Składniki

  • 300 g beef rump steak, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 120 g water
  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 tbsp sunflower oil, plus extra for frying
  • ¾ tsp salt
  • 10 g fresh ginger, peeled
  • 120 g spring onions/shallots, trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)
  • ½ tsp ground white pepper
  • 1 tsp white sugar
  • 1 tbsp soy sauce
  • 1 tbsp Chinese cooking wine
  • 1 tbsp sesame oil
  • 1 ½ tbsp water
  • 1 egg, lightly beaten

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
712.2 kJ / 169.6 kcal
Białko
9.5 g
Węglowodany
16.5 g
Tłuszcz
7.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
1.1 g
Sód
331.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy