Urządzenia i Akcesoria
Beef buns
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
10 pieces
Składniki
-
beef rump steak cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
water120 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
sunflower oil plus extra for frying1 tbsp
-
salt¾ tsp
-
fresh ginger peeled10 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)120 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
water1 ½ tbsp
-
egg lightly beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
331.2 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
712.2 kJ /
169.6 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Yum Cha
9 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Family burger pie
1 godz. 25 min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Chocolate hot cross buns
2 godz. 40 min
Soft cinnamon doughnuts
50 min
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Nyonya curry chicken bun
2 godz. 45 min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1 godz. 5 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Pizza pockets
1 godz. 50 min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min