Urządzenia i Akcesoria
Beef buns
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
10 pieces
Składniki
-
beef rump steak cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
water120 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
sunflower oil plus extra for frying1 tbsp
-
salt¾ tsp
-
fresh ginger peeled10 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)120 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
water1 ½ tbsp
-
egg lightly beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
331.2 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
712.2 kJ /
169.6 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Yum Cha
9 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Mini pad Thai frittatas
40 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Asian nachos
40 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 godz.
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Rosemary meat pies
3 godz. 30 min