Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
TM5 TM31 TM6

Tortillitas de bacalao (Pataniscas)

4.1 (52 oceny)

Składniki

  • 10 ramitas de perejil fresco
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 350 g de agua
  • 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos)
  • 4 huevos
  • 350 g de harina
  • ½ cucharadita de sal
  • 300 g de aceite para freír

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1869 kJ / 447 kcal
Białko
32.9 g
Węglowodany
43.7 g
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy