
Urządzenia i Akcesoria
Pudin de gambas, cangrejo y atún
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
12 raciones
Składniki
-
palitos de cangrejo12
-
de atún al natural (escurrido)120 g
-
de gambas cocidas y peladas120 g
-
huevos3
-
de leche130 g
-
de nata120 g
-
de sal1 pellizco
-
de pimienta molida1 pellizco
-
de mayonesa100 g
-
pepinillos en vinagre (opcjonalnie)4 - 5
-
aceitunas4 - 5
-
huevo duro1
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
157 kcal /
657 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
12.4 g
Węglowodany
2.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
239.3 mg