Cachuela extremeña

Cachuela extremeña

4.7 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
1000 g

Składniki

  • 500 g de hígado de cerdo ibérico (en trozos)
  • 2 cucharaditas de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • 4 dientes de ajo
  • 2 - 3 clavos enteros
  • ½ cucharadita de comino en grano
  • 2 hojas de laurel secas
  • 400 g de manteca de cerdo ibérica
  • 1 cucharada de pimentón dulce de La Vera
  • 1 - 2 pellizcos de pimentón picante (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1000 g

Sód 5095.8 mg
Białko 109.1 g
Kalorie 18097 kJ / 4325 kcal
Tłuszcz 419.9 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 163.1 g
Węglowodany 22.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...