Cachuela extremeña

Cachuela extremeña

4.7 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
1000 g

Składniki

  • de hígado de cerdo ibérico (en trozos)
    500 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos
  • de nuez moscada molida
    1 pellizco
  • dientes de ajo
    4
  • clavos enteros
    2 - 3
  • de comino en grano
    ½ cucharadita
  • hojas de laurel secas
    2
  • de manteca de cerdo ibérica
    400 g
  • de pimentón dulce de La Vera
    1 cucharada
  • de pimentón picante (opcjonalnie)
    1 - 2 pellizcos

Wartości odżywcze na 1000 g

Kalorie 4325 kcal / 18097 kJ
Białko 109.1 g
Tłuszcz 419.9 g
Węglowodany 22.1 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 163.1 g
Sód 5095.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...