Berberechos en salsa verde

Berberechos en salsa verde

4.7 122 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 1000 g de berberechos frescos
  • 14 - 18 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 70 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino blanco
  • 150 g de caldo de pescado
  • 1 pellizco de sal
  • 1 cucharada de maicena
  • 2 - 3 cucharadas de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 6.8 g
Kalorie 619 kJ / 148 kcal
Tłuszcz 12.2 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...