Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 1000 g de cubitos de hielo
- 40 g de sal gorda
- 250 g de gambas blancas frescas de Huelva
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 90 kJ / 21 kcal
- Białko
- 4.52 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.37 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mero en amarillo
45 min
Papas y aceitunas negras aliñás
25 godz.
Ensaladilla de patata con bogavante
1h 25min
Atún en manteca (Andalucía)
3 Std.
Atún con sabor a Huelva
1h
Almejas con salsa de azafrán
30min
Gambas al ajillo
15 Min
Coquinas al ajillo
1h
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10 Min
Papas arrugadas con mojo verde
45 min
Salsa verde
20 λεπτ.
Bacalao dorado
25 min