Wersje kompatybilne
Bocaditos de torrija con corazón de chocolate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de leche
- 65 g de azúcar y algo más para espolvorear
- 4 tiras de piel de naranja
- ½ palo de canela
- 6 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 150 g de crema de cacao y avellanas
- 250 g de aceite para freír
- 2 huevos batidos
- ½ cucharadita de canela molida
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 713 kJ / 170 kcal
- Białko
- 4.17 g
- Węglowodany
- 22.78 g
- Tłuszcz
- 6.99 g
- Błonnik
- 0.73 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roscón Kinder®
10 Std. 30 Min
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1h
Salmorejo para dos
45min
Tarta de queso con sidra
1h
Tarta a los tres chocolates
4 Std. 40 Min
Empanada de dátiles y beicon
1h
Tarta de chocolate blanco
8h 15min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30min
Tarta gijonesa
4h
Torrijas al vapor
1h 20 min
Leche frita
2 Std. 45 Min
Migas con pimientos de Padrón
30min