Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 garlic cloves, halved
-
20
g olive oil
lub 20 g oil -
200
g onions, cut in wedges
lub 200 g red onions, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Onions (300 g)
No ratings
Sautéed onions and garlic
10 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Basmati Rice
35 min