Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 garlic cloves, halved
-
20
g olive oil
lub 20 g oil -
200
g onions, cut in wedges
lub 200 g red onions, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Grated Parmesan Cheese
5min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Browned Onions (200 g)
25 min
Chopped Onions
5min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed onions (200-300 g)
10min