Urządzenia i Akcesoria
Jasmine Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
jasmine rice (see tip for portioning)200 - 400 g
-
water (see tip)300 - 580 g
-
oil10 - 20 g
-
fine sea salt¼ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
316 mg
Białko
5 g
Kalorie
1071 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Basmati Rice
35 min
White Long-grain Rice
35 min
Basic Jasmine Rice
35 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Steamed Rice
25 min
Boiled Eggs
20 min
Whipped Cream
10 min
Grated Parmesan Cheese
5 min
Mashed Potatoes
45 min
Pulled Pork Buns
6 godz. 20 min
Steamed Salmon Parcels
55 min