Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Ham Pasta Bake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
water1150 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
oil10 g
-
smoked ham, cooked sliced (see tip)150 g
-
dried penne pasta400 g
-
broccoli florets halved300 g
Mornay Sauce
-
unsalted butter diced70 g
-
plain flour70 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
whole milk700 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1805.4 mg
Białko
34 g
Kalorie
3435 kJ /
819 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham Hock Potato Bake
35 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min