Cuori di arancia ripieni di gamberoni

Cuori di arancia ripieni di gamberoni

3.7 7 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 porzioni

Składniki

  • ½ arancia preferibilmente biologica (circa 100 g)
Pasta fresca
  • 100 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
  • 1 uovo grande
  • ½ cucchiaino di olio di riso
  • 1 pizzico di sale
Salsa all'arancia
  • 500 g di acqua
  • 180 g di code di gambero gigante, sgusciate e pulite
  • 15 g di amido di mais (maizena)
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 150 g di panna da cucina

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 27.5 g
Kalorie 2577 kJ / 616 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 59.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...