Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g di farina manitoba
- 5 g di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaino di sale
- 15 g di strutto
- 90 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 3688.6 kJ / 881 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 102 g
- Tłuszcz
- 43.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.9 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 1369 mg
Alternatywne przepisy
Torta di patate e mais
1h 50min
Torta salata di pane
45 Min
Pane di patate
3sa
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1h 10 min
Pane al curry e paprika
4 godz. 50 min
Pasticcio di pollo mediterraneo
55 Min
Focaccia spinaci e olive
1j 30 menit
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Brioches senza burro
4 Std.
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2j 30 menit
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30 min
Ciambelline ai formaggi
30 min