Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g di farina manitoba
- 5 g di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaino di sale
- 15 g di strutto
- 90 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 3688.6 kJ / 881 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 102 g
- Tłuszcz
- 43.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.9 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 1369 mg
Alternatywne przepisy
Pane al rosmarino e salvia
18h
Corona di orsetti
3h
Torta rustica ai frutti rossi (per 2 persone)
1 godz. 10 min
Scones zucchine e albicocche
30 min
Crostata di verdure provenzale
1h 20 min
Bagels con uovo e composta al bacon
5 Std. 40 Min
Danish salate
1h 45 min
Pagnotte banana e segale
1 godz. 50 min
Ciambella ciociara
3h
Scones ai mirtilli con burro di noci e miele
30 min
Focaccia tirolese
3h 30min
Taralli al verde
1h 20 min