Urządzenia i Akcesoria
Bannock
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni
Składniki
-
125 g di farina manitoba
-
5 g di bicarbonato di sodio
-
½ cucchiaino di sale
-
15 g di strutto
-
90 g di acqua
-
olio extravergine di oliva q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porzioni
Sód
1369 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
3688.6 kJ /
881 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
102 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia veloce in padella
40 min
Cous cous invernale
45 min
Panini allo yogurt al mirtillo
3 godz. 30 min
Yogurt mug cake
20 min
Fazzoletti Jôf Fuart
2 godz. 30 min
Panini alle noci e curcuma
4 godz. 40 min
Pita
4 godz.
Focaccia pere e gorgonzola
1 godz. 55 min
Focaccia al formaggio
55 min
Pane di patate
3 godz.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min