Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di cipolla dorata, a pezzi
- 5 spicchi di aglio
- 1 rametto di timo fresco
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- ½ peperoncino piccante fresco
- 7 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 200 g di melanzane, a dadini (3 cm)
- 25 g di olio di oliva
- 3 lime, il succo spremuto fresco
- 800 g di filetto di maiale, in bocconcini (3 cm)
- 400 g di carne di maiale, in bocconcini (3 cm)
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaio di miscela di spezie Colombo
- ½ cucchiaio mix spezie (tipo Massalé)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2005 kJ / 479 kcal
- Białko
- 47.2 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 29.2 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo in umido ai funghi
50min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Costine di maiale in agrodolce
50min
Petto di pollo ripieno all'avocado con riso basmati
1h
Rollè di maiale farcito con salsa alle mele
1 Std. 50 Min
Maiale brasato con uovo e riso
45min
Involtini di scottona
1h 10min
Pollo, pancetta e olive
35min
Salsa di cozze al curry
Brak ocen
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min
Spezzatino di manzo alla catalana
2h