Pane ragno

Pane ragno

4.4 13 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porzioni

Składniki

Impasto
  • 300 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina manitoba
  • 1 cucchiaino di sale
Ripieno
  • 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
  • 120 g di Gouda a pezzi
  • 100 g di prosciutto cotto a cubetti
Terminare la preparazione
  • 20 g di semi di zucca
  • farina q.b.
  • 30 g di acqua
  • 5 g di bicarbonato di sodio
  • 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
  • 2 mandorle pelate
  • 2 olive nere denocciolate

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15 g
Kalorie 1497 kJ / 357 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...