Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 120 g di Gouda a pezzi
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
Terminare la preparazione
- 20 g di semi di zucca
- farina q.b.
- 30 g di acqua
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
- 2 mandorle pelate
- 2 olive nere denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1497 kJ / 357 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Corona di pan di pizza
4h
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Pane alle olive
2小时 20 分钟
Vasetti con lombrichi gommosi
1 Std.
Stella di pane
3h 30min
Cupola di pane con agnello e patate
2 Std.
Crackers al formaggio
4h 30min
Topo polpette
45min
Focaccine all'origano (TM6)
3 Std. 45 Min
Pan coniglio
5 godz. 5 min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3h 35 min
Nodini mediterranei
3h 50min