Pane ragno
TM5 TM6

Pane ragno

4.4 (10 ocen)

Składniki

Impasto

  • 300 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina manitoba
  • 1 cucchiaino di sale

Ripieno

  • 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
  • 120 g di Gouda a pezzi
  • 100 g di prosciutto cotto a cubetti

Terminare la preparazione

  • 20 g di semi di zucca
  • farina q.b.
  • 30 g di acqua
  • 5 g di bicarbonato di sodio
  • 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
  • 2 mandorle pelate
  • 2 olive nere denocciolate

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1497 kJ / 357 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
51 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy