Urządzenia i Akcesoria
Pettirosso di Natale
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 bicchieri
Składniki
-
600 g di succo di mandarino spremuto fresco e filtrato
-
120 g di fragole pulite e a pezzi
-
240 g di yogurt (0,1% di grassi)
-
1 cucchiaino zucchero
-
100 g di cubetti di ghiaccio
-
100 g di acqua
Terminare la preparazione
-
4 fragole pulite
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Białko
3.6 g
Kalorie
602 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
L'arte nel bicchiere
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Mousse di ricotta a Varoma
35 min
Filtro d'amore
15 min
Aperitivo agrodolce
10 min
Spritz analcolico zenzero e fragole
15 min
Aperitivo al sedano
10 min
Bevanda lamponi e lime
1 godz. 20 min
All shook up
10 min
Playa del sol
10 min
Tenderberry
10 min
Paperino
10 min
"Birra" allo zenzero
10 min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 min