Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 75 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 Dose Artischockenherzen, (425 g), abgetropft, geviertelt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 EL Olivenöl
- 150 g Weißwein
- 4 Saiblingsfilet, mit Haut (à 175 g), quer halbiert
- 10 Prisen Salz
- 7 Prisen Pfeffer
- 50 g Mehl
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1675 kJ / 400 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40 min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Garnelencurry mit Topinambur
45 min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Seeteufel in Sauce
1h
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 godz. 10 min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Thai-Lachs-Päckchen
45 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Bouillabaisse
1h