Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 EL Rosmarin, nach Geschmack
- 400 g rote Zwiebeln, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 30 g Balsamico, dunkel
- 20 g Honig
- ½ TL Salz
- 50 g Kapern, eingelegt (optional)
- 4 Scheiben Ziegenweichkäse, z.B. Chèvre d'Or (à 80-100 g)
- 2 EL Öl zum Braten
- 100 g Feldsalat
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1850 kJ / 442 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Tomato Tonnato
15 Min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30min
Möhren in Zitronenöl
45 Min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Mozzarella-Carpaccio
40min
Pikante Gewürzäpfel
40min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 Std. 30 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 Min