Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di erba cipollina fresca
- 125 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4012 kJ / 959 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 104.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10 Std. 20 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Aroma di capperi
4 Std. 10 Min
Margarita
10 min
Burro ai gamberi
2h 35 min
Burro Montpellier
Brak ocen
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Cruditè di verdure con salsa alla panna acida
20 min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Burro alle acciughe
4h 20min
Confettura di cipolle di Tropea
55min