Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di erba cipollina fresca
- 125 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4012 kJ / 959 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 104.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Burro alle acciughe
4 godz. 20 min
Ravioli 'Shao mai'
2óra
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1óra 25p
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Burro mediterraneo
5 Std. 20 Min
Chutney al mango e senape
1j 10 menit
Burro all'arancia
3óra 30p
Tartare di manzo con salsa aromatica
20p
Limonata ai frutti di bosco
1h
Ravioli cinesi
1h
Ravioli di gamberi al vapore
1óra 15p