Patience aux fruits d'été

Patience aux fruits d'été

3.9 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz.
8 portions

Składniki

Le biscuit
  • de chocolat noir détaillé en carrés
    15 g
  • de farine de blé
    75 g
  • de margarine
    60 g
  • de cassonade
    40 g
  • de sucre vanillé maison
    5 g
La mousse d'abricots
  • feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • d'abricots frais coupés en deux
    200 g
  • de cassonade
    60 g
  • de sucre vanillé maison
    10 g
  • de mascarpone
    90 g
La mousse de fraises
  • feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    3
  • de fraises
    300 g
  • de sucre en poudre
    40 g
  • de mascarpone
    90 g
La mousse de mangue à la vanille
  • feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    3
  • de mangue mûre coupée en morceaux
    250 g
  • de cassonade
    30 g
  • de sucre vanillé maison
    10 g
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à café
  • de mascarpone
    90 g

Wartości odżywcze na 8 portions

Kalorie 2953 kcal / 12344 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 165 g
Węglowodany 341 g
Błonnik 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...