
Urządzenia i Akcesoria
Petit soufflé aux amandes, cœur chocolat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
de beurre doux45 g
-
de sucre en poudre60 g
-
d'amandes émondées100 g
-
de lait200 g
-
de fécule de maïs10 g
-
œufs blancs et jaunes séparés5
-
de sel1 pincée
-
de chocolat noir détaillé en carrés (6 carrés)30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
318 kcal /
1324 kJ
Białko
10.8 g
Tłuszcz
23.2 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Automnales !
14 Przepisów
Francja
Francja