Buns au brie et à la truffe

Buns au brie et à la truffe

4.5 28 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
4 parts

Składniki

  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine blanche type 45 et un peu pour le plat
  • 1 c. à café de sel
  • farine blanche type 45 pour le saladier
  • 150 g de brie
  • 1 truffe fraîche hachée de petite taille
  • 1 jaune d'œuf battu

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 573 kcal / 2410 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 93 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...