Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine blanche type 45, et un peu pour le plat
- 1 c. à café de sel
- farine blanche type 45, pour le saladier
- 150 g de brie
- 1 truffe fraîche hachée de petite taille
- 1 jaune d'œuf battu
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2410 kJ / 573 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 93 g
Alternatywne przepisy
Pizza turque au bœuf et aux épinards
40min
Pain pita
1 Std. 30 Min
Mont d'Or et brioche
2u. 45min
Naans au fromage
2小时 25 分钟
Bun à burger
4h 10min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2小时 15 分钟
Pains au beurre d'herbes
1小时
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1 Std. 50 Min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 Std. 30 Min
Pain farci à la mozzarella
45 Min
Pizza lahmacun à la turque
1小时
Makis au thon
2 Std.