![Mont d'Or et brioche Mont d'Or et brioche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B2679B7F-93B8-4024-98AA-FC1760361386/Derivates/81cd7a12-6940-451f-bb7b-b9cd6f50b8eb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 3 œufs
- 70 g de lait
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 c. à café de sel de mer
- 1 fromage Mont d'Or
- 1 œuf battu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2031.5 kJ / 485.8 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 36.4 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Batbout au fromage
30 Min
Hamburgers
3 Std. 15 Min
Bun à burger
4h 10 min
Miniburgers aux steaks épicés
3h 45min
Buns au brie et à la truffe
2h 55min
Pizza turque au bœuf et aux épinards
40 Min
Potatoes au four et leur sauce crémeuse
50 min
Mini-burgers au poulet
3klst
Pain pide (pain turc)
2 godz.
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Pizza lahmacun à la turque
1 Std.
Panini jambon-fromage
2h 45 min