Mont d'Or et brioche

Mont d'Or et brioche

4.7 128 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 portions

Składniki

  • 400 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 3 œufs
  • 70 g de lait
  • 80 g de beurre coupé en morceaux
  • 2 c. à café de sel de mer
  • 1 fromage Mont d'Or
  • 1 œuf battu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21.1 g
Kalorie 2031.5 kJ / 485.8 kcal
Tłuszcz 28.1 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 36.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...