Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 500 g de lait
- 1 c. à café de cacao en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 tasse
- Kalorie
- 1255 kJ / 302 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Chocolat chaud onctueux
15min
Chocolat viennois
20 min
Gâteau vapeur glacé au chocolat
1h 30min
Chocolat chaud
10 min
Chocolat chaud
10 min
Lassi à la fraise
5 min
Pain perdu
25 min
Chocolat hot brandy
15min
Chocolat chaud à la noisette
1h 15 min
Saucisson au chocolat blanc
5h 15min
Mug cake au chocolat
20 min
Milkshake à la pâte à tartiner
15min