Chocolat blanc chaud

Chocolat blanc chaud

4.2 56 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 tasses

Składniki

  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • 100 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 500 g de lait
  • 1 c. à café de cacao en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tasse

Białko 5.2 g
Kalorie 1255 kJ / 302 kcal
Tłuszcz 24.5 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...